Contact

protecting prosperity

internationaal

Rivus is een onafhankelijk advocatenkantoor. Vanuit onze Belgische operationele kantoren (Brussel en Gent) en ons Zwitsers representatiekantoor in Sion spitst Rivus zich toe op vermogensplanning en conflictbeheersing. Dat gebeurt vaak in een internationale en dus complexe context. Die complexiteit schrikt ons niet af, maar omarmen we net. Ons geïntegreerd team van gedreven professionals staat voor u klaar.

vertrouwen

Bij Rivus komt een cliënt in alle vertrouwen. Discretie en een people-driven aanpak vormen ons handelsmerk.

ervaring

Advocaten bij Rivus koppelen kennis aan ervaring en creativiteit. Ook in de moeilijkste omstandigheden stoppen we pas als het door de cliënt gewenste resultaat is bereikt.Wij beschermen onze cliënten en bieden gemoedsrust: 'Protecting Prosperity'.

we give advice and solve problems through knowledge, experience and creativity.

meer over services

you can place your trust in us

Newsfeed

art 07.09.2023

In het weekblad Trends verscheen een column van Anton van Zantbeek over de Van Peteghem-bon. Sparen verarmt. Enkel door te beleggen kan je koopkracht beschermen.

(artikel in het Nederlands)

art 24.08.2023

Opiniebijdrage in De Tijd van Mr. Anton van Zantbeek over hoe de emissie van de eenjarige staatsbon op gespannen voet staat met de plannen van Minister Van Peteghem om net voordeelregimes af te schaffen in plaats van weer in te voeren.

(artikel in het Nederlands)

meer nieuws

ambition

versterk ons team met jouw expertise