Contact

protecting prosperity

internationaal

Rivus is een onafhankelijk advocatenkantoor. Vanuit onze Belgische operationele kantoren (Brussel en Gent) en ons Zwitsers representatiekantoor in Sion spitst Rivus zich toe op vermogensplanning en conflictbeheersing. Dat gebeurt vaak in een internationale en dus complexe context. Die complexiteit schrikt ons niet af, maar omarmen we net. Ons geïntegreerd team van gedreven professionals staat voor u klaar.

vertrouwen

Bij Rivus komt een cliënt in alle vertrouwen. Discretie en een people-driven aanpak vormen ons handelsmerk.

ervaring

Advocaten bij Rivus koppelen kennis aan ervaring en creativiteit. Ook in de moeilijkste omstandigheden stoppen we pas als het door de cliënt gewenste resultaat is bereikt.Wij beschermen onze cliënten en bieden gemoedsrust: 'Protecting Prosperity'.

we give advice and solve problems through knowledge, experience and creativity.

meer over services

you can place your trust in us

Newsfeed

art 28.07.2022

28/07/22 Managementvennootschap op de slachtbank? Opiniebijdrage van Anton van Zantbeek over de 'Blauwdruk voor een brede fiscale hervorming' van minister Vincent Van Peteghem. Dit artikel verscheen in Trends.

(Opiniebijdrage in het Nederlands)

art 26.05.2022

26/05/22 Vlaanderen dankt zijn welvaart vooral aan de vele kmo's. Maar de grote uitdaging voor de kmo is de opvolging. Het vliegwiel op deze problematiek is de schenk- en erfbelasting. Een vergelijk wordt gemaakt met de Nederlandse Bedrijfsopvolgingsregeling ofwel de BOR. Opiniebijdrage van Anton van Zantbeek verschenen in Trends.

(Opiniebijdrage in het Nederlands)

meer nieuws

ambition

versterk ons team met jouw expertise