Contact

protecting prosperity

internationaal

Rivus is een onafhankelijk advocatenkantoor. Vanuit onze Belgische operationele kantoren (Brussel en Gent) en ons Zwitsers representatiekantoor in Sion spitst Rivus zich toe op vermogensplanning en conflictbeheersing. Dat gebeurt vaak in een internationale en dus complexe context. Die complexiteit schrikt ons niet af, maar omarmen we net. Ons geïntegreerd team van gedreven professionals staat voor u klaar.

vertrouwen

Bij Rivus komt een cliënt in alle vertrouwen. Discretie en een people-driven aanpak vormen ons handelsmerk.

ervaring

Advocaten bij Rivus koppelen kennis aan ervaring en creativiteit. Ook in de moeilijkste omstandigheden stoppen we pas als het door de cliënt gewenste resultaat is bereikt.Wij beschermen onze cliënten en bieden gemoedsrust: 'Protecting Prosperity'.

we give advice and solve problems through knowledge, experience and creativity.

meer over services

you can place your trust in us

Newsfeed

art 23.10.2021

23/10/2021 Op het tv-kanaal Kanaal Z wordt een reportage uitgezonden over de diensten van Rivus Advocaten. 

art 21/10/2021

21/10/2021 Anton van Zantbeek publiceerde in het weekblad Trends een column over een nieuwe filosofische school die "limitaristen" wordt genoemd. Limitaristen zeggen dat zolang armoede een probleem is in de samenleving, er een bovengrens moet zijn aan het vermogen dat individuen kunnen vergaren. Alle rijkdom boven die grens moet worden herverdeeld onder de armen. Anton bekritiseert deze nieuwe school omdat hun opvattingen erg naïef zijn en niet werken in het echte leven.

(Column in het Nederlands)

meer nieuws

ambition

versterk ons team met jouw expertise